0184-630235
Telefoonnummer
Parallelweg 129, 3371 GE Hardinxveld-Giessendam
Adres

Laat een beoordeling achter

5.0/5 van 13 beoordelingen.
Een nieuwe dakkapel
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
Om meer ruimte te creëren in onze woning besloten wij om een dakkapel te laten plaatsen. Wij hebben bij meerdere aanbieders een offerte aangevraagd en de prijzen die gerekend werden liepen nogal uiteen. Een kennis van ons raadde bouwbedrijf de Ruiter aan. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dus was de keuze snel gemaakt en mochten de heren aan de slag. Binnen een dag was de dakkapel een feit. Wat ons opviel waren de discussies tussen de heren. Alleen maar gericht op een optimale afwerking en daar zijn zij prima in geslaagd!
Toon meer
Een prachtige serre
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
Om meer ruimte te scheppen in onze woning en een fraai uitzicht te krijgen op onze trots, de tuin, hebben wij bouwbedrijf de Ruiter een prachtige serre laten plaatsen. Er werd met veel inzet gewerkt om het werk binnen het afgesproken tijdsbestek voor elkaar te krijgen. Ook viel op dat er echt met oog voor detail werd gewerkt en de mensen echt plezier in hun werk hadden.
Toon meer
Dakkapel binnen één dag
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
Onze zolder was in de loop der tijd een verzamelplaats geworden voor allerlei zaken waar wij geen afscheid wilden nemen of waarvoor wij de energie niet konden opbrengen om deze op te ruimen. Toch zagen wij meer mogelijkheden om de ruimte om te toveren in een speelkamer voor de kinderen. Dus toch maar de stoute schoenen aangetrokken om de zolder op te ruimen. Voor meer lichtinval en ruimte heeft bouwbedrijf de Ruiter binnen één dag een fraaie dakkapel geplaatst. Een heerlijke speelgelegenheid voor de kids.
Toon meer
Renovatie
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
Wij besloten om onze woonkamer grondig te laten renoveren en kwamen zo bij Bouwbedrijf de Ruiter terecht. Aangezien wij op onregelmatige tijden thuis zijn werd in goed overleg een plan van aanpak samengesteld zodat wij aanwezig konden zijn tijdens de renovatie. Het grote voordeel van de flexibiliteit van Jan-Piet en zijn mensen is dat wij de voortgang van de werkzaamheden op de voet konden volgen en eventuele aanvullende wensen direct opgepakt konden worden. De uiteindelijke renovatie voldeed volledig aan onze verwachtingen en wij zijn 100% tevreden met onze nieuwe leefomgeving. Hulde voor het vakmanschap en de flexibiliteit van Jan-Piet en zijn mensen!
Toon meer
Keuken op maat
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
Wij wilden een nieuwe keuken ter vervanging van onze keuken die al decennia dienst deed. Hiervoor hadden wij bepaalde ideeën die wij niet terugvonden in het aanbod van de keukenleveranciers. Het was elke keer net niet dat. Uiteindelijke raakten wij in gesprek met Bouwbedrijf de Ruiter. Er was meteen een klik. Onze onhandige tekening werd door hen omgezet in een duidelijke schets van waaruit de keuken op maat werd gebouwd die volledig aan onze wensen en verwachtingen voldoet.
Toon meer
Kwalitatief bouwbedrijf
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
Jan-Piet is een echte autoriteit in zijn vakgebied, hij heeft voor ons een gehele Vila gebouwd, van A tot Z. Jan piet denkt mee, is zeer vakbekwaam en rustig, je vertrouwt hem direct.
We zijn je zo dankbaar voor alles wat je hebt gedaan, chapau! Groet Laura en Thijs.
Toon meer
Inloopkast
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
Wij houden niet van rommel in ons huis. Wij en de kinderen gedroegen ons als echte sloddervossen. Kleding en schoenen hadden geen vaste plek en daarom bestond de behoefte aan een ruimte waar alles ondergebracht en aan het oog onttrokken kon worden. Bouwbedrijf de Ruiter bouwde voor ons een zeer praktische inloopkast. Wat een verademing!
Toon meer
Nieuwe keuken op maat
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
Wij hadden bepaalde ideeën over hoe wij onze keuken ingericht wilden hebben. Dus talrijke showrooms gezien, maar nergens troffen wij een keuken aan die ook maar in de buurt kwam van wat wij ervan verwachtten. Je kunt ons wel kritische consumenten noemen. Maar een keuken gaat lang mee en daarom is een weloverwogen keuze belangrijk. Uiteindelijk kwamen wij terecht bij bouwbedrijf de Ruiter. Er werd ons verteld dat zij beschikken over een eigen timmerwerkplaats. Onze plannen werden serieus genomen en het eerste ontwerp beviel ons al. De keuken werd op maat gebouwd volledig volgens onze wensen en vakkundig geplaatst.
Toon meer
Knutselen
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
Mijn man is een echte knutselaar. Alles wat gerepareerd kan worden of wat hij aanschaft met welk doel dan ook moet een plaats vinden in ons huis. Tot voor kort kon hij zich terugtrekken in de bijkeuken om zijn hobby uit te oefenen. Maar de ruimte werd gewoon te klein en toen hij nog een motor aanschafte om te reviseren namen wij contact op met bouwbedrijf de Ruiter. Inmiddels is een ruime schuur in de tuin geplaatst met alle ruimte. Mijn man is weer een gelukkig mens en mijn bijkeuken heeft weer een andere bestemming.
Toon meer
Fraaie op maat gemaakte tuintafel
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
Op bezoek bij vrienden genoten wij van een heerlijke barbecue. Waar onze blik als eerste op viel was een prachtige tuintafel. Het vakmanschap straalde er van af. Je kon echt zien dat deze met liefde was gemaakt. Zo maakte wij kennis met het ambachtelijk timmerwerk van Bouwbedrijf de Ruiter. Inmiddels zijn wij de trotse bezitter van een prachtige op maat gemaakte tuintafel en zijn niet langer jaloers op onze vrienden.
Toon meer
Logo Bouwbedrijf de Ruiter
Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.
Of het nu gaat om onderhoud, verbouwing, renovatie of restauratie van een pand, wij streven altijd naar perfectie.

Contactgegevens

Bouwbedrijf de Ruiter B.V.

Parallelweg 129,
3371 GE Hardinxveld-Giessendam
0184-630235
info@bouwbedrijfderuiter.nl

Woningborg Bouwzekerheid