Bouwbedrijf in Hardinxveld-Giessendam

Bouwbedrijf de Ruiter B.V. in Hardinxveld-Giessendam heeft als slogan: ‘Afspraak is afspraak’. Dit komt onder andere tot uiting in onze duidelijke en vrijblijvende offertes. Doordat wij altijd rekening houden met zaken als eventueel te verwachten meerwerk komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Onderhoud, verbouwingen, restauraties en renovaties van panden

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om onderhoud, verbouwing, renovatie of restauratie van een pand, wij streven altijd naar perfectie. Om voor u het optimale resultaat te bereiken maken wij gebruik van de beste materialen. Wij kiezen onze leveranciers zorgvuldig uit. Deze hebben in de praktijk hun sporen al ruimschoots verdiend.
Onderhoud, verbouwingen, restauraties en renovaties van panden

Goed advies en nazorg

Als u met de vraag over een klus of project contact met ons opneemt denken wij graag met u mee om tot de meest praktische oplossingen te komen. Dankzij een ervaring van meer dan 23 jaar en een gedegen vakkennis kunnen wij sluitende adviezen geven op grond van uw wensen, behoeften en het beschikbare budget.
Onder service verstaan wij ook een prima nazorg. Hiervoor is een duidelijke communicatie van belang. U heeft bij alle werkzaamheden maar één contactpersoon. Hierdoor kunnen wij tijdig inspringen als de wensen van de opdrachtgever veranderen en is ondanks onze goede zorgen iets niet geheel naar uw zin dan keren wij gewoon terug om het één en ander te bespreken en waar nodig op te lossen.
Goed advies en nazorg
Woningborg Bouwzekerheid

Eigen modern materieel

Om elk project naar behoren uit te voeren beschikken wij over eigentijds materieel. Wij kunnen steigers plaatsen, hebben de beschikking over een bouwlift en kunnen waar nodig een hoogwerker inzetten. Voor een omvangrijk project kunnen wij partners inschakelen die ons team komen versterken. Zij hebben hun eigen specialismen en hebben hiervoor een goede scholing genoten. Hierdoor kunnen wij een project van A tot Z uitvoeren.

Onze werkwijze heeft ons een goede reputatie opgeleverd in de regio. Dit hebben wij bereikt door het leveren van kwaliteit en service. Ook onze betrouwbaarheid heeft ons een grote tevreden klantenkring opgeleverd. Wij hebben daarnaast voldoende capaciteit voor het aannemen van nieuwe opdrachten.

Timmeren in onze eigen werkplaats

Naast renovaties, verbouwingen en onderhoud aan woningen en bedrijfspanden bent u bij ons ook aan het juiste adres voor allerlei timmerwerken. Hiervoor beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats. Alle door ons geproduceerde objecten zijn maatwerk volgens uw ideeën. Een meubel, een geprofileerde lijst, versieringen, een kastwand of een tuintafel. Veel is mogelijk en bespreekbaar, vraagt u naar de mogelijkheden.
Timmeren in onze eigen werkplaats