5.0/5 van 19 reviews.
Nieuwe kastwand
Uw review
Wij wilden graag onze ruimte wat praktischer indelen. In ons huis stond wel een aantal kasten, maar echt praktisch en fraai oogde het niet. Bovendien namen ze erg veel ruimte in beslag, terwijl het aantal spullen dat wij erin kwijt konden best tegenviel. Wij hebben bij dit bouwbedrijf een offerte opgevraagd om een compleet nieuwe kastenwand op maat te laten maken. Het oogt mooi en is nog verrassend groot ook, zonder dat we veel in ruimte in hebben moeten leveren. Wij overwegen dit ook voor de bovenverdieping te laten realiseren door dit bedrijf.
Toon meer
Perfectie
Uw review
Streef je naar perfectie? Dan ben je bij bouwbedrijf De Ruiter aan het juiste adres. Zij doen namelijk precies hetzelfde. Het materiaal is het beste van het beste en hierin is niets teveel voor hen. Toegegeven, het bedrijf is zeker niet de allergoedkoopste, maar de service is het meer dan waard. En bovendien is ons huis door de gerealiseerde aanbouw flink in waarde gestegen, waardoor we deze kosten dubbel en dwars terug zullen verdienen op zijn tijd.
Toon meer
Tuintafel
Uw review
Dit bouwbedrijf heeft voor ons een tuintafel geheel op maat gemaakt volgens onze wensen. Na een goed gesprek hebben we onze wensen kenbaar kunnen maken en was het voor de mannen een fluitje van een cent om het te maken. Het ziet er prachtig uit, nu aan ons de taak om het zo te houden...
Toon meer
Complete verbouwing
Uw review
Er moest van alles gebeuren binnen ons huis. Eigenlijk moest er een complete renovatie van onze beneden verdieping plaatsvinden. Uiteindelijk na goed onderzoek bij dit bouwbedrijf uitgekomen. En daar hebben we zeker geen spijt van. Van het plaatsen van onze keuken en het betegelen van het toilet tot de bouw van een serre. Dit bedrijf kan het allemaal. Ze denken met je mee en afspraak is bij dit bedrijf ook echt afspraak.
Toon meer
Zolder gerenoveerd
Uw review
Wij wilden op zolder een tweetal slaapkamers creëren, waardoor deze ruimte dus compleet anders ingericht moest worden. Voor dit bouwbedrijf was het geen enkel probleem. Van A tot Z hielpen ze mee, heel vlot en met een uitstekende service. Wij hebben hele goede ervaringen met dit bedrijf.
Toon meer
Nieuwe schuur geplaatst
Uw review
Onlangs heeft dit bouwbedrijf bij ons de aanleg van een nieuwe schuur van top tot teen geregeld. Alles tot in de puntjes perfect zoals we voor ogen hadden. Met dank aan de goede communicatie was het onmogelijk dat er misverstanden zouden ontstaan. Wij gaan binnenkort ook een serre aan laten bouwen door De Ruiter, daar gaf hij ons direct goed advies over met betrekking tot de lichtinval. Wij zijn je in ieder geval dankbaar voor het realiseren van onze dromen!
Toon meer
Onderhoudsbeurt
Uw review
Onze jaren 30 woning was weer toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Na wat navraag in onze omgeving, zijn we in contact gekomen met dit bedrijf. Wij kregen direct duidelijkheid en een planning voorgeschoteld waardoor we direct het kostenplaatje inzichtelijk hadden. Geen kleine lettertjes, gewoon zeggen zoals het is. Dat is de aanpak waar wij van houden. Voor de volgende onderhoudsbeurt weten wij in ieder geval welk bedrijf wij benaderen.
Toon meer
Grondige renovatie
Uw review
Ons pand was toe aan renovatie, maar de werkzaamheden moesten ook gewoon door kunnen gaan. Wij hebben op bepaalde plaatsen muren laten verwijderen en de ruimtes opnieuw ingedeeld. Deze hebben we door bouwbedrijf De Ruiter laten voorzien van enkele scheidingswanden. Uiterst flexibel bedrijf, waardoor de overlast tijdens onze werkzaamheden tot een minimum beperkt is gebleven. Een erg klantvriendelijk en meedenkend bedrijf.
Toon meer
Prachtige aanbouw
Uw review
Voor onze aanbouw zijn wij tijden lang op zoek geweest naar een bedrijf waar wij echt een goed gevoel bij hadden. Toen wij met bouwbedrijf De Ruiter in contact kwamen, voelde het direct goed en vertrouwd. Na het bespreken van de uit te voeren klus, kregen wij een duidelijke offerte voorgeschoteld. Voor een eerlijke prijs is de aanbouw gerealiseerd. Een prachtige verlenging van onze woning waar wij met volle teugen van genieten.
Toon meer
Een nieuwe dakkapel
Uw review
Om meer ruimte te creren in onze woning besloten wij om een dakkapel te laten plaatsen. Wij hebben bij meerdere aanbieders een offerte aangevraagd en de prijzen die gerekend werden liepen nogal uiteen. Een kennis van ons raadde bouwbedrijf de Ruiter aan. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dus was de keuze snel gemaakt en mochten de heren aan de slag. Binnen een dag was de dakkapel een feit. Wat ons opviel waren de discussies tussen de heren. Alleen maar gericht op een optimale afwerking en daar zijn zij prima in geslaagd!
Toon meer