5.0/5 van 25 reviews.
Onderhoud goed uitgevoerd
Uw review
Ons pand had geen grote restauratie nodig, maar meer het kleinere onderhoudswerk dat echt nodig was. Dit bedrijf heeft het vakkundig uitgevoerd en voorzag ons ook van goed advies om grotere problemen in de toekomst te voorkomen.
Toon meer
Prachtige nieuwe woning
Uw review
Na 25 jaar in onze woning waren we er wel op uit gekeken. We stuitten op een prachtig nieuwbouwplan en wilden mooi vrijstaand gaan wonen aan het water. Na vele gesprekken met diverse bedrijven, hebben we uiteindelijk de keuze gemaakt voor Bouwbedrijf de Ruiter. Onze woning is sinds een paar maanden gerealiseerd en wij willen nooit meer iets anders. Met dank aan De Ruiter!
Toon meer
Kastenwand op maat gemaakt
Uw review
Wij hebben een kastenwand laten ontwerpen door dit bouwbedrijf. Van het gesprek vooraf tot de afwerking van het project, alles gebeurde op professionele wijze en daar is het resultaat ook naar! We zijn er zeer tevreden mee en zullen bij een volgend project zeker weer aan de bel trekken!
Toon meer
Zolder restauratie
Uw review
Onze zolder was al vrij oud en vertoonde best wel wat gebreken. Wij hebben de specialisten van bouwbedrijf de Ruiter er naar laten kijken en zij kwamen al snel met oplossingen voor de vele mankementen. Deze werden vlot in kaart gebracht en na een duidelijke offerte hebben we de mannen de klus uit laten voeren. Zodoende is de zolder nu weer een fijne plek om te verblijven.
Toon meer
Op maat gemaakte keuken
Uw review
Wij hadden in ons nieuwe huis een keuken die wij er eigenlijk al direct uit wilde laten halen. Door keuzes omtrent de financiën, hebben we dit toen nog achterwege gelaten. Na 3 jaar werd de keuken toch een te grote doorn in het oog. Daarom hebben we deze laten slopen en een keuken op maat laten maken door dit bouwbedrijf. Hier genieten wij nu met volle teugen van, we hebben een keuken waar we weer jaren mee vooruit kunnen.
Toon meer
Schuur aangebouwd
Uw review
Bouwbedrijf de Ruiter heeft voor ons een nieuwe schuur gebouwd. Zo kunnen wij onze tuinmeubelen droog houden in de regenachtige periodes in Nederland, waar er genoeg van zijn!! De schuur is stevig en ruim genoeg voor al onze spullen. Er is echt vakwerk geleverd.
Toon meer
Nieuwe kastwand
Uw review
Wij wilden graag onze ruimte wat praktischer indelen. In ons huis stond wel een aantal kasten, maar echt praktisch en fraai oogde het niet. Bovendien namen ze erg veel ruimte in beslag, terwijl het aantal spullen dat wij erin kwijt konden best tegenviel. Wij hebben bij dit bouwbedrijf een offerte opgevraagd om een compleet nieuwe kastenwand op maat te laten maken. Het oogt mooi en is nog verrassend groot ook, zonder dat we veel in ruimte in hebben moeten leveren. Wij overwegen dit ook voor de bovenverdieping te laten realiseren door dit bedrijf.
Toon meer
Perfectie
Uw review
Streef je naar perfectie? Dan ben je bij bouwbedrijf De Ruiter aan het juiste adres. Zij doen namelijk precies hetzelfde. Het materiaal is het beste van het beste en hierin is niets teveel voor hen. Toegegeven, het bedrijf is zeker niet de allergoedkoopste, maar de service is het meer dan waard. En bovendien is ons huis door de gerealiseerde aanbouw flink in waarde gestegen, waardoor we deze kosten dubbel en dwars terug zullen verdienen op zijn tijd.
Toon meer
Tuintafel
Uw review
Dit bouwbedrijf heeft voor ons een tuintafel geheel op maat gemaakt volgens onze wensen. Na een goed gesprek hebben we onze wensen kenbaar kunnen maken en was het voor de mannen een fluitje van een cent om het te maken. Het ziet er prachtig uit, nu aan ons de taak om het zo te houden...
Toon meer
Complete verbouwing
Uw review
Er moest van alles gebeuren binnen ons huis. Eigenlijk moest er een complete renovatie van onze beneden verdieping plaatsvinden. Uiteindelijk na goed onderzoek bij dit bouwbedrijf uitgekomen. En daar hebben we zeker geen spijt van. Van het plaatsen van onze keuken en het betegelen van het toilet tot de bouw van een serre. Dit bedrijf kan het allemaal. Ze denken met je mee en afspraak is bij dit bedrijf ook echt afspraak.
Toon meer