5.0/5 van 11 reviews.
Prachtige aanbouw
Uw review
Voor onze aanbouw zijn wij tijden lang op zoek geweest naar een bedrijf waar wij echt een goed gevoel bij hadden. Toen wij met bouwbedrijf De Ruiter in contact kwamen, voelde het direct goed en vertrouwd. Na het bespreken van de uit te voeren klus, kregen wij een duidelijke offerte voorgeschoteld. Voor een eerlijke prijs is de aanbouw gerealiseerd. Een prachtige verlenging van onze woning waar wij met volle teugen van genieten.
Toon meer
Een nieuwe dakkapel
Uw review
Om meer ruimte te creren in onze woning besloten wij om een dakkapel te laten plaatsen. Wij hebben bij meerdere aanbieders een offerte aangevraagd en de prijzen die gerekend werden liepen nogal uiteen. Een kennis van ons raadde bouwbedrijf de Ruiter aan. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dus was de keuze snel gemaakt en mochten de heren aan de slag. Binnen een dag was de dakkapel een feit. Wat ons opviel waren de discussies tussen de heren. Alleen maar gericht op een optimale afwerking en daar zijn zij prima in geslaagd!
Toon meer
Een prachtige serre
Uw review
Om meer ruimte te scheppen in onze woning en een fraai uitzicht te krijgen op onze trots, de tuin, hebben wij bouwbedrijf de Ruiter een prachtige serre laten plaatsen. Er werd met veel inzet gewerkt om het werk binnen het afgesproken tijdsbestek voor elkaar te krijgen. Ook viel op dat er echt met oog voor detail werd gewerkt en de mensen echt plezier in hun werk hadden.
Toon meer
Dakkapel binnen n dag
Uw review
Onze zolder was in de loop der tijd een verzamelplaats geworden voor allerlei zaken waar wij geen afscheid wilden nemen of waarvoor wij de energie niet konden opbrengen om deze op te ruimen. Toch zagen wij meer mogelijkheden om de ruimte om te toveren in een speelkamer voor de kinderen. Dus toch maar de stoute schoenen aangetrokken om de zolder op te ruimen. Voor meer lichtinval en ruimte heeft bouwbedrijf de Ruiter binnen n dag een fraaie dakkapel geplaatst. Een heerlijke speelgelegenheid voor de kids.
Toon meer
Renovatie
Uw review
Wij besloten om onze woonkamer grondig te laten renoveren en kwamen zo bij Bouwbedrijf de Ruiter terecht. Aangezien wij op onregelmatige tijden thuis zijn werd in goed overleg een plan van aanpak samengesteld zodat wij aanwezig konden zijn tijdens de renovatie. Het grote voordeel van de flexibiliteit van Jan-Piet en zijn mensen is dat wij de voortgang van de werkzaamheden op de voet konden volgen en eventuele aanvullende wensen direct opgepakt konden worden. De uiteindelijke renovatie voldeed volledig aan onze verwachtingen en wij zijn 100% tevreden met onze nieuwe leefomgeving. Hulde voor het vakmanschap en de flexibiliteit van Jan-Piet en zijn mensen!
Toon meer
Keuken op maat
Uw review
Wij wilden een nieuwe keuken ter vervanging van onze keuken die al decennia dienst deed. Hiervoor hadden wij bepaalde ideen die wij niet terugvonden in het aanbod van de keukenleveranciers. Het was elke keer net niet dat. Uiteindelijke raakten wij in gesprek met Bouwbedrijf de Ruiter. Er was meteen een klik. Onze onhandige tekening werd door hen omgezet in een duidelijke schets van waaruit de keuken op maat werd gebouwd die volledig aan onze wensen en verwachtingen voldoet.
Toon meer
Kwalitatief bouwbedrijf
Uw review
Jan-Piet is een echte autoriteit in zijn vakgebied, hij heeft voor ons een gehele Vila gebouwd, van A tot Z. Jan piet denkt mee, is zeer vakbekwaam en rustig, je vertrouwt hem direct. We zijn je zo dankbaar voor alles wat je hebt gedaan, chapau! Groet Laura en Thijs.
Toon meer
Inloopkast
Uw review
Wij houden niet van rommel in ons huis. Wij en de kinderen gedroegen ons als echte sloddervossen. Kleding en schoenen hadden geen vaste plek en daarom bestond de behoefte aan een ruimte waar alles ondergebracht en aan het oog onttrokken kon worden. Bouwbedrijf de Ruiter bouwde voor ons een zeer praktische inloopkast. Wat een verademing!
Toon meer
Nieuwe keuken op maat
Uw review
Wij hadden bepaalde ideen over hoe wij onze keuken ingericht wilden hebben. Dus talrijke showrooms gezien, maar nergens troffen wij een keuken aan die ook maar in de buurt kwam van wat wij ervan verwachtten. Je kunt ons wel kritische consumenten noemen. Maar een keuken gaat lang mee en daarom is een weloverwogen keuze belangrijk. Uiteindelijk kwamen wij terecht bij bouwbedrijf de Ruiter. Er werd ons verteld dat zij beschikken over een eigen timmerwerkplaats. Onze plannen werden serieus genomen en het eerste ontwerp beviel ons al. De keuken werd op maat gebouwd volledig volgens onze wensen en vakkundig geplaatst.
Toon meer
Knutselen
Uw review
Mijn man is een echte knutselaar. Alles wat gerepareerd kan worden of wat hij aanschaft met welk doel dan ook moet een plaats vinden in ons huis. Tot voor kort kon hij zich terugtrekken in de bijkeuken om zijn hobby uit te oefenen. Maar de ruimte werd gewoon te klein en toen hij nog een motor aanschafte om te reviseren namen wij contact op met bouwbedrijf de Ruiter. Inmiddels is een ruime schuur in de tuin geplaatst met alle ruimte. Mijn man is weer een gelukkig mens en mijn bijkeuken heeft weer een andere bestemming.
Toon meer