0184 63 0235

Diensten

Uw woning verbouwen of extra ruimte aanbouwen

Wilt u uw woning of bedrijfspand opnieuw inrichten of verbouwen, dan zijn wij ook daarvoor graag uw partner. Wij kunnen vrijwel alle werkzaamheden op dat gebied vervullen en werken daarbij ook regelmatig samen met gedegen onderaannemers om een uitstekende kwaliteit te kunnen garanderen. Ook hierin kunnen wij uw plannen verder uitwerken en u van adviezen voorzien. Het is ook mogelijk om met een binnenhuisarchitect uw plannen verder uit te werken en te realiseren.

Bouwbedrijf de Ruiter is vooral sterk in het leveren van maatwerk. Voor een op maat ontworpen/gemaakt meubelstuk, keuken e.d. draaien wij onze hand niet om. In onze timmerwerkplaats kunnen we vrijwel alles maken. Zo is bijvoorbeeld ook het maken van geprofileerde lijsten, versieringen, kastenwanden, keukens e.d. een kolfje naar onze hand.

Nieuwbouw

Onderhoud

Restauratie

De juiste aanpak voor uw nieuwbouw project

Wij zijn specialist in klassieke nieuwbouw van landhuizen, villa’s, schuren en andere bouwwerken. Indien gewenst realiseren we ambachtelijke constructies, geheel zoals men dat vroeger ook deed. Ook kunnen we u helpen bij ontwerp en verdere uitwerking van uw plannen. Heeft u een idee/droomplan, maar weet u niet goed hoe het gerealiseerd moet worden, neem dan contact met ons op!

Wij zijn specialist in restauratie en klassieke nieuwbouw, maar ook uitstekend in staat om een modern eigentijds ontwerp uit te voeren! U mag ons daar dus ook gerust voor benaderen.

 

Onderhoudswerk en restauratie

Voor alle vormen van onderhoudswerk kunt u een beroep op ons doen! Doordat we specialist zijn in het restauratiewerk, zijn wij ook uitstekend in staat om het ‘kleinere’ onderhoudswerk aan monumenten en oudere gebouwen te verrichten.

Maar natuurlijk heeft ook een eigentijds pand of bouwwerk regelmatig onderhoud nodig. Ook daarin kunnen we alles verzorgen. Al gaat het bijvoorbeeld maar om een slot smeren of iets afstellen, u kunt altijd een beroep op ons doen!

Wij kunnen u van gedegen advies voorzien en desgewenst ook een onderhoudsplanning met kostenraming voor u opstellen. Zo kunt u de gevolgen voor de langere termijn beter overzien en bent u beter in staat om u hier financieel op voor te bereiden.

Renovatie aan uw woning of bedrijfspand

Wilt u uw pand eens grondig renoveren, dan zijn wij ook daarvoor u graag van dienst! Misschien wenst u een andere indeling of uitstraling van uw pand? Wij verzorgen het graag en goed voor u!

Als het te renoveren pand tijdens uitvoering in gebruik is, spreken we een duidelijk werkplan en planning af om eventuele overlast zo veel als mogelijk is te voorkomen. Ook werken wij altijd samen met gedegen onderaannemers en installatiebedrijven die beschikken over vakbekwaam en klantvriendelijk personeel. Lees hier meer over ons.