0184 63 0235

Reviews

Karsten van der Westen Onderhoud goed uitgevoerd

Ons pand had geen grote restauratie nodig, maar meer het kleinere onderhoudswerk dat echt nodig was. Dit bedrijf heeft het vakkundig uitgevoerd en voorzag ons ook van goed advies om grotere problemen in de toekomst te voorkomen.

Isabelle Reeuwijk Prachtige nieuwe woning

Na 25 jaar in onze woning waren we er wel op uit gekeken. We stuitten op een prachtig nieuwbouwplan en wilden mooi vrijstaand gaan wonen aan het water. Na vele gesprekken met diverse bedrijven, hebben we uiteindelijk de keuze gemaakt voor Bouwbedrijf de Ruiter. Onze woning is sinds een paar maanden gerealiseerd en wij willen nooit meer iets anders. Met dank aan De Ruiter!

Rebecca Kwast Kastenwand op maat gemaakt

Wij hebben een kastenwand laten ontwerpen door dit bouwbedrijf. Van het gesprek vooraf tot de afwerking van het project, alles gebeurde op professionele wijze en daar is het resultaat ook naar! We zijn er zeer tevreden mee en zullen bij een volgend project zeker weer aan de bel trekken!

Fernando van Tuinen Zolder restauratie

Onze zolder was al vrij oud en vertoonde best wel wat gebreken. Wij hebben de specialisten van bouwbedrijf de Ruiter er naar laten kijken en zij kwamen al snel met oplossingen voor de vele mankementen. Deze werden vlot in kaart gebracht en na een duidelijke offerte hebben we de mannen de klus uit laten voeren. Zodoende is de zolder nu weer een fijne plek om te verblijven.

Philip Woelders Op maat gemaakte Keuken

Wij hadden in ons nieuwe huis een keuken die wij er eigenlijk al direct uit wilde laten halen. Door keuzes omtrent de financiën, hebben we dit toen nog achterwege gelaten. Na 3 jaar werd de keuken toch een te grote doorn in het oog. Daarom hebben we deze laten slopen en een keuken op maat laten maken door dit bouwbedrijf. Hier genieten wij nu met volle teugen van, we hebben een keuken waar we weer jaren mee vooruit kunnen.

Florine van Noord Kastenwand op maat gemaakt

Bouwbedrijf de Ruiter heeft voor ons een nieuwe schuur gebouwd. Zo kunnen wij onze tuinmeubelen droog houden in de regenachtige periodes in Nederland, waar er genoeg van zijn!! De schuur is stevig en ruim genoeg voor al onze spullen. Er is echt vakwerk geleverd.

Karlien Bergman Nieuwe kastwand

Wij wilden graag onze ruimte wat praktischer indelen. In ons huis stond wel een aantal kasten, maar echt praktisch en fraai oogde het niet. Bovendien namen ze erg veel ruimte in beslag, terwijl het aantal spullen dat wij erin kwijt konden best tegenviel. Wij hebben bij dit bouwbedrijf een offerte opgevraagd om een compleet nieuwe kastenwand op maat te laten maken. Het oogt mooi en is nog verrassend groot ook, zonder dat we veel in ruimte in hebben moeten leveren. Wij overwegen dit ook voor de bovenverdieping te laten realiseren door dit bedrijf.

Nannette van de Vliert Perfectie

Streef je naar perfectie? Dan ben je bij bouwbedrijf De Ruiter aan het juiste adres. Zij doen namelijk precies hetzelfde. Het materiaal is het beste van het beste en hierin is niets teveel voor hen. Toegegeven, het bedrijf is zeker niet de allergoedkoopste, maar de service is het meer dan waard. En bovendien is ons huis door de gerealiseerde aanbouw flink in waarde gestegen, waardoor we deze kosten dubbel en dwars terug zullen verdienen op zijn tijd.

Arnold Vastenburg Tuintafel

Dit bouwbedrijf heeft voor ons een tuintafel geheel op maat gemaakt volgens onze wensen. Na een goed gesprek hebben we onze wensen kenbaar kunnen maken en was het voor de mannen een fluitje van een cent om het te maken. Het ziet er prachtig uit, nu aan ons de taak om het zo te houden...

Remon Lievense Complete verbouwing

Er moest van alles gebeuren binnen ons huis. Eigenlijk moest er een complete renovatie van onze beneden verdieping plaatsvinden. Uiteindelijk na goed onderzoek bij dit bouwbedrijf uitgekomen. En daar hebben we zeker geen spijt van. Van het plaatsen van onze keuken en het betegelen van het toilet tot de bouw van een serre. Dit bedrijf kan het allemaal. Ze denken met je mee en afspraak is bij dit bedrijf ook echt afspraak.

Tijl Berkelmans Zolder

Wij wilden op zolder een tweetal slaapkamers creëren, waardoor deze ruimte dus compleet anders ingericht moest worden. Voor dit bouwbedrijf was het geen enkel probleem. Van A tot Z hielpen ze mee, heel vlot en met een uitstekende service. Wij hebben hele goede ervaringen met dit bedrijf.

Jacco de Brouwer Nieuwe schuur geplaatst

Onlangs heeft dit bouwbedrijf bij ons de aanleg van een nieuwe schuur van top tot teen geregeld. Alles tot in de puntjes perfect zoals we voor ogen hadden. Met dank aan de goede communicatie was het onmogelijk dat er misverstanden zouden ontstaan. Wij gaan binnenkort ook een serre aan laten bouwen door De Ruiter, daar gaf hij ons direct goed advies over met betrekking tot de lichtinval. Wij zijn je in ieder geval dankbaar voor het realiseren van onze dromen!

Dirkjan van der Land Onderhoud

Onze jaren 30 woning was weer toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Na wat navraag in onze omgeving, zijn we in contact gekomen met dit bedrijf. Wij kregen direct duidelijkheid en een planning voorgeschoteld waardoor we direct het kostenplaatje inzichtelijk hadden. Geen kleine lettertjes, gewoon zeggen zoals het is. Dat is de aanpak waar wij van houden. Voor de volgende onderhoudsbeurt weten wij in ieder geval welk bedrijf wij benaderen.

Erik van der Pol Grondige renovatie

Ons pand was toe aan renovatie, maar de werkzaamheden moesten ook gewoon door kunnen gaan. Wij hebben op bepaalde plaatsen muren laten verwijderen en de ruimtes opnieuw ingedeeld. Deze hebben we door bouwbedrijf De Ruiter laten voorzien van enkele scheidingswanden. Uiterst flexibel bedrijf, waardoor de overlast tijdens onze werkzaamheden tot een minimum beperkt is gebleven. Een erg klantvriendelijk en meedenkend bedrijf.

Juliano van der Haas Aanbouw

Voor onze aanbouw zijn wij tijden lang op zoek geweest naar een bedrijf waar wij echt een goed gevoel bij hadden. Toen wij met bouwbedrijf De Ruiter in contact kwamen, voelde het direct goed en vertrouwd. Na het bespreken van de uit te voeren klus, kregen wij een duidelijke offerte voorgeschoteld. Voor een eerlijke prijs is de aanbouw gerealiseerd. Een prachtige verlenging van onze woning waar wij met volle teugen van genieten.

Nicole Verberne Nieuwe dakkapel

Om meer ruimte te creren in onze woning besloten wij om een dakkapel te laten plaatsen. Wij hebben bij meerdere aanbieders een offerte aangevraagd en de prijzen die gerekend werden liepen nogal uiteen. Een kennis van ons raadde bouwbedrijf de Ruiter aan. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dus was de keuze snel gemaakt en mochten de heren aan de slag. Binnen een dag was de dakkapel een feit. Wat ons opviel waren de discussies tussen de heren. Alleen maar gericht op een optimale afwerking en daar zijn zij prima in geslaagd!

Sonja de Leur Serre

Ons pand was toe aan renovatie, maar de werkzaamheden moesten ook gewoon door kunnen gaan. Wij hebben op bepaalde plaatsen muren laten verwijderen en de ruimtes opnieuw ingedeeld. Deze hebben we door bouwbedrijf De Ruiter laten voorzien van enkele scheidingswanden. Uiterst flexibel bedrijf, waardoor de overlast tijdens onze werkzaamheden tot een minimum beperkt is gebleven. Een erg klantvriendelijk en meedenkend bedrijf.

Jeroen Bosgra Dakkapel binnen een dag

Onze zolder was in de loop der tijd een verzamelplaats geworden voor allerlei zaken waar wij geen afscheid wilden nemen of waarvoor wij de energie niet konden opbrengen om deze op te ruimen. Toch zagen wij meer mogelijkheden om de ruimte om te toveren in een speelkamer voor de kinderen. Dus toch maar de stoute schoenen aangetrokken om de zolder op te ruimen. Voor meer lichtinval en ruimte heeft bouwbedrijf de Ruiter binnen n dag een fraaie dakkapel geplaatst. Een heerlijke speelgelegenheid voor de kids.

Dirk Smit Renovatiewerkzaamheden

Wij besloten om onze woonkamer grondig te laten renoveren en kwamen zo bij Bouwbedrijf de Ruiter terecht. Aangezien wij op onregelmatige tijden thuis zijn werd in goed overleg een plan van aanpak samengesteld zodat wij aanwezig konden zijn tijdens de renovatie. Het grote voordeel van de flexibiliteit van Jan-Piet en zijn mensen is dat wij de voortgang van de werkzaamheden op de voet konden volgen en eventuele aanvullende wensen direct opgepakt konden worden. De uiteindelijke renovatie voldeed volledig aan onze verwachtingen en wij zijn 100% tevreden met onze nieuwe leefomgeving. Hulde voor het vakmanschap en de flexibiliteit van Jan-Piet en zijn mensen!

Ans de Groot Keuken op maat

Wij wilden een nieuwe keuken ter vervanging van onze keuken die al decennia dienst deed. Hiervoor hadden wij bepaalde ideen die wij niet terugvonden in het aanbod van de keukenleveranciers. Het was elke keer net niet dat. Uiteindelijke raakten wij in gesprek met Bouwbedrijf de Ruiter. Er was meteen een klik. Onze onhandige tekening werd door hen omgezet in een duidelijke schets van waaruit de keuken op maat werd gebouwd die volledig aan onze wensen en verwachtingen voldoet.

Laura Kwaliteit

Jan-Piet is een echte autoriteit in zijn vakgebied, hij heeft voor ons een gehele Vila gebouwd, van A tot Z. Jan piet denkt mee, is zeer vakbekwaam en rustig, je vertrouwt hem direct. We zijn je zo dankbaar voor alles wat je hebt gedaan, chapau! Groet Laura en Thijs.

Michael Inloopkast

Wij houden niet van rommel in ons huis. Wij en de kinderen gedroegen ons als echte sloddervossen. Kleding en schoenen hadden geen vaste plek en daarom bestond de behoefte aan een ruimte waar alles ondergebracht en aan het oog onttrokken kon worden. Bouwbedrijf de Ruiter bouwde voor ons een zeer praktische inloopkast. Wat een verademing!

Jolanda van Zanten Keuken op maat

Wij hadden bepaalde ideen over hoe wij onze keuken ingericht wilden hebben. Dus talrijke showrooms gezien, maar nergens troffen wij een keuken aan die ook maar in de buurt kwam van wat wij ervan verwachtten. Je kunt ons wel kritische consumenten noemen. Maar een keuken gaat lang mee en daarom is een weloverwogen keuze belangrijk. Uiteindelijk kwamen wij terecht bij bouwbedrijf de Ruiter. Er werd ons verteld dat zij beschikken over een eigen timmerwerkplaats. Onze plannen werden serieus genomen en het eerste ontwerp beviel ons al. De keuken werd op maat gebouwd volledig volgens onze wensen en vakkundig geplaatst.

Jos Brugmans Knutselen

Mijn man is een echte knutselaar. Alles wat gerepareerd kan worden of wat hij aanschaft met welk doel dan ook moet een plaats vinden in ons huis. Tot voor kort kon hij zich terugtrekken in de bijkeuken om zijn hobby uit te oefenen. Maar de ruimte werd gewoon te klein en toen hij nog een motor aanschafte om te reviseren namen wij contact op met bouwbedrijf de Ruiter. Inmiddels is een ruime schuur in de tuin geplaatst met alle ruimte. Mijn man is weer een gelukkig mens en mijn bijkeuken heeft weer een andere bestemming.

Dorinne Maatwerk tuintafel

Op bezoek bij vrienden genoten wij van een heerlijke barbecue. Waar onze blik als eerste op viel was een prachtige tuintafel. Het vakmanschap straalde er van af. Je kon echt zien dat deze met liefde was gemaakt. Zo maakte wij kennis met het ambachtelijk timmerwerk van Bouwbedrijf de Ruiter. Inmiddels zijn wij de trotse bezitter van een prachtige op maat gemaakte tuintafel en zijn niet langer jaloers op onze vrienden.